A H-Villszer Építő Kft. bemutatása

Cégünk H-Villszer Építő Kft. néven 2014-ben alakult meg, erősáramú hálózatok tervezésére és kivitelezésére szakosodva.

Szakmai múltunk egészen 1998-ig nyúlik vissza, több, mint 20 éve végzünk építőipari és villamos kivitelezéseket a magyarországi piacon Megrendelőink legnagyobb megelégedésére. A tevékenységi körök kialakítása, a portfóliónk rendszrezése érdekében alapítottuk meg az építőiparral foglalkozó önálló divíziónkat 2014-ben.

A kivitelezések minden területén otthonosan mozgunk, legyen szó családi ház, társasház, irodaépület vagy ipari csarnok a megvalósítandó terület. Lehet új építés vagy akár felújítás is. ELMŰ regisztrációval és sok egyéb jogosultsággal rendelkezünk.

 

  • Tapasztalat
  • Minőség
  • Precizitás
  • Hozzáértés
  • Széleskörű szolgáltatás
  • Megbízhatóság

Amit nyújtunk

Megbízhatóság

Célunk, hogy tudásunkkal és tapasztalatunkkal Partnereink szolgálatára álljunk, és a jövőben biztosítsuk magunknak a bizalmat, berendezéseink és az elvégzett kivitelezések kiváló minősége, valamint a hozzáállásunk és korrektségünk révén, amellyel minden megkereséshez viszonyulunk. Meggyőződésünk, hogy ezek az elvek képezik a hosszú távú együttműködések alapját, Partnereinkkel való hosszútávú együttműködést.

Széleskörű szolgáltatások

Cégünk bármilyen lakó ingatlan (lakások, családi házak, társasházak), ipari (gyárak, üzemek, bérlemények, irodaházak, iskolák, kórházak, közületek) és közületi ingatlanok teljes körű villanyszerelési munkáit vállalja a szakági villamosmérnöki tervezéssel, teljes körű villamos kivitelezését, a betonlap földeléstől, ideiglenes mérőhely és felvonulási elosztószekrény (regisztrált szerelési) kialakításától a kulcsrakész átadásig bezárólag.

Miért minket válasszon?

Professzionális háttér

Villamos kivitelezéseink kiváló minőségéhez elengedhetetlen szerelőink hozzáállása és szakértelme, gépjárműparkunk, az általuk használt legmodernebb gépek és szerszámok, illetve a munkáinkra felhasznált jó minőségű villanyszerelési anyagok. A munkavállalóink hivatalos foglalkoztatásával, minden hatályos számviteli, munkaügyi, tűz-, és balesetvédelmi, munkavédelmi jogszabályt betartva végezzük a tevékenységünket minden munkaterületen, valamint érvényes szakmai felelősség-biztosítással rendelkezünk.

Szakértelem és rugalmasság

Munkáinkat a Megrendelő igénye szerint, normál munkaidőben vagy akár éjszakai és hétvégi munkavégzéssel is tudjuk vállalni. Létszámunk jelenleg 8 fő, de alkalmazottjaink mellett a bevont alvállalkozók magas fokú szakmai felkészültségének és gyakorlatának köszönhetően nagyobb volumenű kivitelezésekben is részt tudunk venni.

Komoly referencia

Filozófiánk

Szándékunk, kisvállalati szemléletű megrendelő orientált értékeket megtartva, nagyvállalati léptékű szolgáltatást nyújtani. Ehhez nyújt garanciát a vállalkozás keretein belül tartott tulajdonosi kör, ami kiegészül a naprakész, kreatív szakembergárdával az előkészítés, lebonyolítás és a kivitelezés szintjén. Feladatunknak tarjuk, a megrendelő igényén túl, rugalmas és költséghatékony megoldásokat alkalmazni.

Hozzáadott érték

Szakmánkon túlmenően, kisebb méretű lakások, házak generál kivitelezését is vállaljuk, szoros partneri kapcsolatban állunk kőműves, burkoló, festő, ács, tetőfedő, bádogos, lakatos vállalkozásokkal, melyeket összefogva egy csapatként velük végzünk építőipari felújításokat.

A H-Villszer Építő Kft. cégtörténete

Tekintse meg cégünk történetét évszámokra bontva.

2014

Hosszútávú együttműködési szerződés.

Hosszútávú együttműködési szerződés kötése a Belváros-Lipótváros Vagyonkezelő Zrt.-vel, V.kerületi Társasházak villanyszerelési munkálataira.

Gondoskodunk róla, hogy minőségpolitikánkat szervezetünk minden szintjén megértsék, elfogadják. Rendszeres továbbképzésekkel kívánjuk elérni, hogy munkatársaink természetes igényévé váljon a minőségi munkavégzés, a kezdeményezés a minőség javítására, valamint, hogy saját személyes minőségük folyamatos javításával emelkedjen szolgáltatásunk színvonala.
images-024
28755776_s

2016

Komplett elektromos szerelési munka.

Az Inspirion Hungária Kft. új telephelyének komplett elektromos szerelési munkáit végezzük Törökbálinton.

2018

Partneri kapcsolat a VECO Kft.-vel.

Partneri kapcsolat a VECO Kft.-vel, a budapesti BÉKE szálló és Margitszigeti Termál Hotel elektromos szerelési munkáit végezzük.

GTR-scaled

2019

Szerződés kötése a Mullinomo Kft.-vel.

Szerződés kötése a Mullinomo Kft.-vel, budapesti hőközpontok távfelügyeleti rendszerbe illesztése, elektromos szerelések többszáz címen.

budapest-lg

2020

Munkálatok több budapesti helyszínen.

Több budapesti helyszínen végzünk elektromos szerelési munkálatokat az Átrium park ingatlanhasznosító és szolgáltató kft. által üzemeltetett ingatlanon.

Vezetőink

Hörömpöli Gábor

ügyvezető igazgató

hvillszerepito@hvillszerepito.hu

Horváth György

ügyvezető igazgató

hvillszerepito@hvillszerepito.hu

Boros Szilárd

vezető szerelő

boros.szilard@hvillszerepito.hu

Töreky Dóra

pénzügyi vezető

toreky.dora@hvillszerepito.hu

1200

Elégedett ügyfél

22

ÉV TAPASZTALAT

340

ELVÉGZETT PROJEKT

Folyamatos fejlődésünk érdekében a cégvezetés teljes elkötelezettséggel és személyes példamutatással alkalmazza a minőségügyi rendszert. Az oktatást stratégiai kérdésként kezeljük, ezért folyamatosan bővítjük vezetőink és a munkatársaink ismereteit, ezáltal minőség-, és vevőorientált szemlélet alakul ki, illetve javul szolgáltatásunk színvonala, ami a vevők számára magasabb értéket képvisel.

Szolgáltatásaink minőségét megfelelő erőforrások alkalmazásával, a vevői igények rugalmas kezelésével, a munkavégzés vezetői ellenőrzésével, a vevői észrevételek, panaszok tapasztalatainak a munkafolyamatokba történő visszacsatolásával, a minőségügyi rendszer előírásainak betartásával biztosítjuk.

Építőipar

Szerviz

Logisztika

BÍZZA RÁNK AZ ÉPÍTKEZÉST

Szakmánkon túlmenően, kisebb méretű lakások, házak generál kivitelezését is vállaljuk, szoros partneri kapcsolatban állunk kőműves, burkoló, festő, ács, tetőfedő, bádogos, lakatos vállalkozásokkal, melyeket összefogva egy csapatként velük végzünk építőipari felújításokat.

Kapcsolatfelvétel

Partnereink